Profesionalism

CGC a fost înființată din dorința avocaților noștri de a pune la dispoziția clienților întregul lor profesionalism, oferind atât servicii de consultanță, cât și reprezentare juridică la cele mai înalte standarde.

Cunoașteți echipa:

Andreea Gligor-Crișan

Diana Cojocariu

Roxana Pavel

Echipa noastră este formată din trei avocați definitivi, fiecare dintre aceștia fiind specializat în anumite domenii ale dreptului. Credem în avocatura realizată la cele mai înalte standarde profesionale, astfel încât fiecare membru al CGC este specializat într-un anumit domeniu, putând acorda clienților noștri cele mai bune servicii juridice.

Parteneriat de durată

Cele mai bune rezultate pot fi obținute în urma muncii în echipă. Scopul nostru este să dezvoltăm, alături de clienții noștri, un parteneriat strategic și longeviv menit a duce la gestionarea eficientă a problemelor juridice.

Serviciile oferite de CGC sunt orientate spre a preîntâmpina eventuale probleme juridice ale clienților și spre a soluționa de o manieră rapidă și eficientă problemele existente.

Pregătire profesională

Avocații și colaboratorii CGC cred în pregătirea profesională temeinică. CGC susține dezvoltarea profesională și de aceea investim în acest sens. Avocații CGC participă frecvent la conferințe, cursuri și seminarii de specialitate. De asemenea, aceștia sunt absolvenți ai unor Facultăți de Drept de renume, continuându-și studiile postuniversitare în vederea acumulării unor cunoștințe juridice cât mai aprofundate.